Lumea Geospatiala


 

Concurs postere

 
Regulamentul concursului de postere

Sunt acceptate in concurs doar postere care ilustreaza rezultate obtinute cu aplicatii Intergraph.
Tema este la alegerea participantilor, dar posterul va trebui sa includa: denumirea temei, denumirea institutiei si numele autorului.
Posterele vor trebui trimise pentru preselectie in format electronic prin upload ftp intr-unul din urmatoarele formate: fisier rastru TIFF, BMP, JPG, CPT, PNG, GIF document PDF (aceasta varianta este de preferat).

Pentru a putea incarca fisierele pe site, va rugam solicitati userul si parola la Denisa Vlasceanu,

  • Va rugam sa creati un folder cu numele dumneavoastra in marime de maxim 4 MB.
  • Pentru a pastra o dimensiune rezonabila a fisierului rezultat, experimentati cu diverse rezolutii in gama 100-200 dpi. Daca acesta depaseste 4 MB, va recomandam sa il arhivati (va putem recomanda folosirea programului WinRAR de la http://www.rarlab.com).
  • Varianta electronica a posterului este necesara pentru o pre-evaluare si pentru eventuala promovare a acestuia in materiale de marketing. Trimiterea posterului pentru preselectie va fi considerata acordul dumneavoastra ca materialul sa fie folosit in scopuri promotionale de catre Intergraph Computer Services. Aceasta presupune reproducerea partiala sau totala a continutului posterului in diferite brosuri promotionale, aparitii in reviste etc.
  • Impreuna cu posterul va rugam sa specificati intr-un document separat denumirea temei, institutia, autorul si sa descrieti in circa o jumatate de pagina A4 continutul hartii si/sau descrierea solutiei informatice cu care s-a generat aceasta harta (alegeti optiunea care credeti ca este mai atractiva).
  • Data de inchidere a preselectiei este 20 iunie 2015.
  • Varianta tiparita a posterului va trebui predata in momentul inregistrarii, in ziua de incepere a conferintei, 26 iunie 2015 pentru a putea fi expusa in sectiunea special amenajata. Va recomandam sa creati postere in format A1.

Cele trei postere castigatoare vor fi desemnate prin votul audientei prezente la expunerile participantilor.

Premiile editiei 2015

Premiul I - Consola Microsoft Xbox ONE, 500 GB


Premiul II - Videoproiector Aiptek PocketCinema V60

Premiul III - Ceas Telefon cu SIM, Camera Foto - PGD Digital S29
Copyright 2019 © Intergraph Computer Services