Lumea Geospatiala


 

Editii anterioare

 2013
116 participanti au asistat alaturi de echipa Intergraph Computer Services si partenerii editiei, Connections Consult, Industrial Software si PMSolutions la prezentari si seminarii tehnice in cele doua zile ale evenimentului, 27 si 28 iunie 2013. Pentru a treia oara conferinta a avut loc la Hotelul International din Sinaia.

mai mult


2012
104 persoane s-au inscris la editia aniversara din 2012 si au participat alaturi de echipa Intergraph Computer Services la prezentari si seminarii in cele doua zile ale evenimentului, 28 si 29 iunie 2012. Printre vorbitori sau participanti, au fost prezente la conferinta administratii publice sau agentii locale, regionale sau nationale, companii din sectorul de electricitate si gaz, siguranta nationala si locala precum si reprezentanti ai presei.

mai mult


2011
La editia din 2011 au participat 97 de persoane care s-au inscris la eveniment si au asistat alaturi de echipa Intergraph Computer Services la prezentari si seminarii tehnice. Pentru prima data Oracle a fost partenerul editiei, iar sponsorii care ne-au fost alaturi au fost Connections Consult, Geodis, Industrial Software, PMSolutions si Xerox.

mai mult


2010
100 de participanti s-au inscris la editia din 2010 a evenimentului si timp de doua zile au participat la prezentari generale, studii de caz si pentru prima data la Lumea Geospatiala, ateliere tehnice. Respectand traditia, Microsoft a fost partenerul editiei si anul acesta. Sponsorii au fost Ascenta, Industrial Software, PMSolutions, Roel si Romsys.

mai mult


2009

Editia din 2009 s-a bucurat de un numar de 100 de participanti care s-au inscris la eveniment si au asistat alaturi de echipa Intergraph Computer Services la prezentari si demonstratii. Ca in fiecare an, conferinta a beneficiat de sprijinul partenerului Microsoft Romania. Sponsorii acestei editii au fost Romsys, CSR, Blom Romania si PMSolutions.

mai mult


2008


In 2008, conferinta Lumea Geospatiala a avut loc in Sinaia, la Hotel International, pe 26 si 27 iunie. Tema principala a prezentarilor si evenimentelor din cadrul conferintei a fost Comunicarea Inter-institutionala. Partenerul editiei a fost compania Microsoft Romania.


mai mult


2007

Conferinta Lumea Geospatiala 2007, a avut loc in Bran, la Cheile Gradistei, pe 14 si 15 iunie. Temele principale discutate in cadrul prezentarilor au fost interoperabilitatea si comunicarea. Partenerul editiei a fost compania Microsoft Romania.

mai mult


2006

In anul 2006 Lumea Geospatiala a avut loc in statiunea Sinaia, la hotelul New Montana, intre 9 si 10 noiembrie. Toate prezentarile si discutiile au gravitat in jurul temei conferintei si anume implementarea Infrastructurii Nationale de Date Spatiale. Aceasta tema a venit in completarea sirului discutiilor de la conferinta din anul precedent. Interoperabilitatea si comunicarea au fost teme secundare in cadrul editiei. Partenerii editiei au fost Reprezentanta Dell, Microsoft Romania si SAP Romania.

mai mult


2005

Lumea Geospatiala 2005 a avut loc in hotelul New Montana din statiunea Sinaia, pe 16 si 17 iunie. Tema conferintei a fost Infrastructura Nationala de Date Spatiale, iar partenerii editiei au fost Reprezentanta Dell, Microsoft Romania si SAP Romania.

 


mai mult


2004
 

Cea de-a doua conferinta anuala a utilizatorilor de solutii geospatiale din Romania a avut loc la hotelul Piatra Mare din Poiana Brasov intre 21 si 22 octombrie. Partenerii editiei au fost Microsoft Romania si SAP Romania.


mai mult


2003


Prima conferinta organizata de Intergraph Computer Services a avut loc in Bucuresti, la hotelul Marriott, pe 18 iunie 2003. Unul din obiectivele organizarii acestui eveniment a fost de a realiza primul pas spre crearea comunitatii romanesti a utilizatorilor de solutii geospatiale. Sponsorii editiei au fost Microsoft Romania si Oracle Romania.


mai mult

Copyright 2019 © Intergraph Computer Services