Concurs
Concurs postere

Regulamentul concursului de postere

Sunt acceptate in concurs doar postere care ilustreaza rezultate obtinute cu aplicatii Intergraph.
Tema este la alegerea participantilor, dar posterul va trebui sa includa: denumirea temei, denumirea institutiei si numele autorului.

Posterele vor trebui trimise pentru preselectie in format electronic prin upload ftp intr-unul din urmatoarele formate: fisier rastru TIFF, BMP, JPG, CPT, PNG, GIF document PDF (aceasta varianta este de preferat).

Pentru a putea incarca fisierele pe site, va rugam solicitati userul si parola la Denisa Vlasceanu, Denisa.vlasceanu@ingr.ro

 

 • Va rugam sa creati un folder cu numele dumneavoastra in marime de maxim 4 MB.
 • Pentru a pastra o dimensiune rezonabila a fisierului rezultat, experimentati cu diverse rezolutii in gama 100-200 dpi. Daca acesta depaseste 4 MB, va recomandam sa il arhivati (va putem recomanda folosirea programului WinRAR de la http://www.rarlab.com).
 • Varianta electronica a posterului este necesara pentru o pre-evaluare si pentru eventuala promovare a acestuia in materiale de marketing. Trimiterea posterului pentru preselectie va fi considerata acordul dumneavoastra ca materialul sa fie folosit in scopuri promotionale de catre Intergraph Computer Services. Aceasta presupune reproducerea partiala sau totala a continutului posterului in diferite brosuri promotionale, aparitii in reviste etc.
 • Impreuna cu posterul va rugam sa specificati intr-un document separat denumirea temei, institutia, autorul si sa descrieti in circa o jumatate de pagina A4 continutul hartii si/sau descrierea solutiei informatice cu care s-a generat aceasta harta (alegeti optiunea care credeti ca este mai atractiva).
 • Data de inchidere a preselectiei este 20 iunie 2015.
 • Varianta tiparita a posterului va trebui predata in momentul inregistrarii, in ziua de incepere a conferintei, 26 iunie 2015 pentru a putea fi expusa in sectiunea special amenajata. Va recomandam sa creati postere in format A1.

 

Premiile editiei 2015

Cele trei postere castigatoare vor fi desemnate prin votul audientei prezente la expunerile participantilor.

Premiul I - Consola Microsoft Xbox ONE, 500 GB

imagine-concurs

Premiul II - Videoproiector Aiptek PocketCinema V60

imagine-concurs

Premiul III - Ceas Telefon cu SIM, Camera Foto - PGD Digital S29

imagine-concurs
Concurs “STUDENTUL CU VIZIUNE GEOSPATIALA”
imagine-concurs

Tema concursului: Realizarea unei harti cu ajutorul tehnologiilor Intergraph, in vederea fundamentarii unei decizii. Harta va fi insotita de o descriere, de maxim 100 de cuvinte, a deciziei care se poate fundamenta cu ajutorul hartii respective.

Se recomanda folosirea surselor de date deschise sau create de participant.

Participantii se pot folosi si de resursele tehnologice accesibile la adresele:

Etape:

 

 1. Inregistrarea participantilor – pana la 17 iunie, ora 15:00. Inregistrarea se va realiza conform conditiilor de participare prezentate mai jos.
 2. Publicarea de catre organizatori a albumului cu hartile validate ale participantilor pe pagina de Facebook Lumea Geospatiala– 17 iunie, ora 20:00.
 3. Strangerea de like-uri de catre participanti– 22 iunie, ora 12:00. Fiecare participant poate sa isi promoveze lucrarea proprie in retelele sociale pentru a inregistra cat mai multe like-uri. Orice forma de fraudare este penalizata cu descalificarea participantului.
 4. Evaluarea de catre organizatori a propunerilor primite si declararea celor 3 castigatori care urmeaza sa participe la Lumea Geospatiala 2015 – 22 iunie, ora 14:00. Primele 3 harti cu cele mai multe like-uri primite si validate vor fi declarate castigatoare. Rezultatele vor fi anuntate pe pagina de Facebook Lumea Geospatiala.
 5. Participarea gratuita la Lumea Geospatiala (pentru cei 3 castigatori desemnati) – 25-26 iunie. Autorii cu hartile declarate castigatoare vor fi contactati telefonic de catre Echipa Intergraph in vederea transmiterii detaliilor de participare la Lumea Geospatiala 2015.
 6. Acordarea titlului de Studentul cu Viziune Geospatiala – 26 iunie. In cadrul Conferintei Lumea Geospatiala, Sectiunea Educatie, autorii vor avea ocazia sa isi prezinte lucrarile. Acestea vor fi evaluate de catre Organizator si va fi desemnat castigatorul titlului de Studentul cu Viziune Geospatiala.

 

Conditii de participare:

Participantii la concurs trebuie sa indeplinesca cumulativ urmatoarele conditii:

 

 • Sa fie student sau masterand
 • Sa se inregistreze la concurs prin trimiterea la adresa de mail

 

LGS.Suport@ingr.ro a urmatoarelor:

 

 • Harta propusa cu urmatoarele caracteristici:
  • Imagine format PNG, TIFF sau JPEG
  • DPI 300
 • Explicarea deciziei, bazata pe harta creata conform criteriilor mai sus enuntate(max.100 de cuvinte).
 • Datele de contact: nume, prenume, email, numar de telefon de contact, institutie de invatamant, cont de facebook.

 

 

 • Sa dea like la pagina de facebook: Lumea Geospatiala

 

PREMIILE ACORDATE:

Primele 3 persoane care acumuleaza la hartile lor, postate pe contul de Facebook Lumea Geospatiala, cel mai mare numar de like-uri vor participa gratuit (Intergraph va acoperi costurile de inscriere la conferinta, cazare, masa si decontare a transportului in limita a 100 lei) la Conferinta Lumea Geospatiala 2015, care va avea loc la Poiana Brasov, in perioada 25-26 iunie, unde finalistii isi vor prezenta lucrarile care au fost inscrise in competitie.

Organizatorul concursului : Intergraph Computer Services.

Pentru REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI click aici