Parteneri
Partener Gold
logo

Mai multe informatii despre Oracle sunt disponibile la adresa www.oracle.com.

Parteneri Silver
logo

Structura multidisciplinara si cu vocatie internationala, Societatea de avocati «CEPARU si IRIMIA» a fost creata pentru a raspunde exigentelor dumneavoastra juridice cele mai diverse.

Prin asistarea, consilierea si reprezentarea juridica pe care o oferim partenerilor nostri, suntem capabili sa protejam interesele persoanelor fizice si sa orientam eficient spre succes strategia persoanelor juridice nationale si internationale.

Asistenta juridica pe care o oferim raspunde celor mai inalte exigente de disponibilitate, eficacitate si rapiditate. Raspundem intotdeauna la ceea ce orice partener al echipei noastre este in drept sa astepte de la avocati constienti de obligatiile ce le incumba.

Interventiile societatii noastre de avocati au la baza un ansamblu de competente variate, practicate cotidian de experti in consultanta, negociere sau contencios.

Echipa compusa din tineri dinamici, formati in cele mai prestigioase universitati europene, am dobandit pana in prezent o viziune clara, profunda si realista asupra principalelor probleme de ordin juridic cu care va puteti confrunta.

Astazi, punem la dispozitia dumneavoastra toate resursele noastre de inteligenta, competenta si experienta pentru a va proteja eficient interesele.

Mai multe informatii despre SCPA Ceparu si Irimia sunt disponibile la adresa www.ceparu-irimia.ro.

logo

DATAWARE CONSULTING inseamna expertiza si experienta in realizarea si implementarea solutiilor la cheie, prin integrarea de software, hardware, echipamente de retea si comunicatii. Abordarea noastra este aceea de a livra solutii personalizate in conformitate cu nevoile specifice ale beneficiarilor. Avem competente in integrarea si adaptarea noilor solutii pentru a fi compatibile cu cele deja existente in sistemul utilizatorului.

Principalul nostru scop este ca, in timp ce clientii nostri se ocupa de afacerea lor, noi sa ne ocupam de prezenta lor online, de necesitati de design si de cerinte software. Realizam aceasta concentrandu-ne asupra nevoilor clientilor si oferindu-le cele mai eficiente servicii.

Suntem alaturi de dumneavoastra in fiecare etapa a procesului de construire si implementare a solutiei complete de care aveti nevoie pentru a va dezvolta. Va oferim sprijin de la inceput pana la sfarsit, de la consultanta pe care v-o acordam in definirea nevoilor de IT ale companiei/institutiei dumneavoastra pana la instruirea cu privire la utilizarea sistemelor implementate.

Serviciile oferite:

 

 • Analiza si consultanta in stabilirea nevoilor de IT si in alegerea solutiei optime care sa raspunda nevoilor specifice astfel definite;
 • Proiectare a sistemului;
 • Dezvoltare si personalizare a solutiei;
 • Furnizare de echipamente de infrastructura (hardware, retele si comunicati, software);
 • Instalare, configurare si testare a sistemului;
 • Mentenanta si dezvoltari ulterioare;
 • Externalizarea serviciilor de suport tehnic si help-desk;
 • Sesiuni de informare, prezentari si instruire pentru utilizarea sistemelor implementate;
 • Servicii de raportare, analiza si prognoza, implementarea unor mecanisme personalizate de business intelligence.

 

Echipa DATAWARE CONSULTING este formata din specialisti cu expertiza profesionala certificata in realizarea unor proiecte IT cu un nivel inalt de complexitate. Astfel, pornind de la competentele echipei noastre si parteneriatele extinse cu principalii furnizori de tehnologie, servicii si solutii din Romania, compania noastra implementeaza sisteme informatice la cheie prin armonizarea serviciilor, consultanta si servicii post-vanzare echipamentelor hardware sau componentele software. Integrarea in sistemul deja existent a unor echipamente si solutii noi sau cresterea performantei sistemului IT in ansamblu, nu reprezinta o problema pentru specialistii nostri.

PRINCIPII si VALORI: Suntem o echipa care crede in principii si integritate, valorificam initiativele inovatoare si ne asumam raspunderea.

Credem in:

 

 • determinare si implicare;
 • integritate si profesionalism;
 • initiativa si inovatie;
 • responsabilitate;
 • incredere si respect.

 

DATAWARE CONSULTING promoveaza parteneriatele pe termen lung cu beneficiari, asigurand in permanenta servicii de calitate si consultanta in elaborarea si implementarea unei strategii de dezvoltare adecvate cerintelor de business in continua schimbare ale clientilor nostri.

logo

Cu o prezenta de peste 14 ani in Romania, Q-East Software este o companie de top in domeniul IT cu viziune si expertiza in furnizarea de solutii pentru managementul sistemelor, al bazelor de date si al aplicatiilor companiilor din sectorul privat sau public.

In contextul unui mediu informational dinamic si predispus riscurilor, Q-East Software are la activ numeroase implementari de sisteme de administrare, management si protectie la dezastre pentru infrastructura informatica. De asemenea, furnizeaza solutii de arhivare, replicare si recuperare in caz de dezastru pentru bazele de date.

Expertii Q-East Software considera spatiul cibernetic a cincea dimensiune a spatiului de securitate a unei natiuni, situata langa cele patru deja stabilite - terestru, aerian, naval si cosmic. Compania face de peste un deceniu pionierat in promovarea solutiilor de cybersecurity si este alaturi de companiile vizionare care conştientizeaza nevoia stringenta de a situa managementul si protectia datelor pe primul plan in politicile lor de dezvoltare.

In domeniul securitatii informatiei si al conformitatii cu standardele de securitate existente, Q-East Software implementeaza solutii de securitate si event-log management, avand in Romania peste 400 de clienti, totalizand un numar de 2,000 de servere si 100,000 de utilizatori.

CERTIFICARILE OBTINUTE
Incepand cu data de 12 septembrie 2013, Q-East Software deţine statutul de Support Providing Partner (SPP) pentru produsele Dell Software şi este autorizata de catre producatorul licentelor Dell Software International Ltd. sa ofere suport tehnic pentru utilizatorii produselor Dell Software din Romania, Bulgaria si Moldova.

Q-East Software este de asemenea unicul reprezentant autorizat al firmei Dell Software Inc. pentru Romania, Moldova, Bulgaria si regiunea Adriatica, avand ca principal obiect de activitate dezvoltarea, comercializarea si implementarea de solutii software precum si acordarea de consultanta in domeniul IT.

Dell Software este o companie inovatoare in IT&C si dezvolta produse capabile sa ofere organizatiilor mai multa performanta, proactivitate, siguranta si securitate, fiind declarata:
Nr.1 in “Application Management Software” Gartner Dataquest
Nr.1 in “Distributed Data Management Facilities” IDC
Nr.1 in “Windows Server Platform Management” Forrester Research

Q-East Software are o indelungata traditie in formarea de experti de seama ai industriei (Senior Oracle DBA, specialisti certificati Microsoft, consultanti in securitate, etc.). Expertiza companiei se regaseste in solutiile oferite clientilor. De la cercetare si dezvoltare, la suport pentru clienti continuu, organizatiile apeleaza cu incredere la experienta Q-East Software pentru a face fata provocarilor mediului IT dinamic.

SOLUTIILE OFERITE COMPANIILOR
Echipa de implementare si suport Q-East Software este formata din tehnicieni cu un nivel de experienta avansat, certificati de producatorul solutiilor, Dell Software. Pentru proiecte nationale, cat si internationale, certificarile specialistilor Q-East Software permit implementarea si managementul solutiilor din familiile:

 

 • Management, diagnostic si monitorizare de baze de date
 • Management, diagnostic si monitorizare de aplicatii Java si .NET
 • Integrare de date si replicare de baze de date
 • Audit si Conformitate pentru infrastructurile critice
 • Managementul identitatii si controlul accesului
 • Managementul si monitorizarea infrastructurilor virtuale
 • Management, diagnostic si monitorizare de infrastructuri Microsoft
 • Migrare si consolidare de infrastructuri Microsoft (Active Directory, Exchange si SharePoint)
 • Securitatea retelei si protectia datelor, inclusiv firewall, acces securizat de la distanta / VPN SSL, securitate anti-spam/email
 • Managementul centralizat al sistemelor

 

ACTIVITATEA DE TRAINING SI SERVICIUL SUPORT CLIENTI
Avand la baza abordarea flexibila si proactiva, Q-East Software furnizeaza servicii de training, implementare si suport continuu pentru clienti.
Serviciul Suport Premier permite specialistilor Q-East Software sa furnizeze suport online direct in limba romana si sa remedieze mai rapid si mai eficient, in limba decidentului tehnic, orice problema ivita. In prezent, compania detine relatii de lucru parteneriale cu peste 400 de companii, din industriile telecom, utilitati publice, media, financiar-bancar, energie si petrol, auto-moto si sectorul public.
Iar prin Centrul sau de Training si Expertiza, Q-East Software vizeaza cresterea nivelului de performanta si de calitate al serviciilor IT din Romania, setand standarde de excelenta in domeniu. Acesta este echipat complet cu cele mai moderne mijloace audio-video si o tabla interactiva de ultima generatie.

Mai multe informatii despre Q-East Software sunt disponibile la adresa www.qeast.ro.

logo

La 22 ani de cand a fost infiintata, GAUSS este una dintre cele mai importante companii care activeaza in domeniul topografiei, cadastrului, geodeziei si GIS din tara noastra. In toti acesti ani, am oferit calitate, atat in produsele noastre, cat si in relatiile cu partenerii, fie ei furnizori sau clienti. Echipa noastra este formata din cei mai experimentati ingineri, tehnicieni topografi, specialisti IT si personal administrativ. In total suntem peste 160 de specialisti.

Numele clientilor nostri spun multe despre experienta noastra: Compania Nationala de Transport Energie Electrica TRANSELECTRICA S.A., Compania Nationala de Transport Petrolier prin Conducte CONPET S.A., O.M.V. PETROM S.A., Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara, primariile oraselor Alba-Iulia, Resita, Caransebes, Baile Herculane, Timisoara. De asemenea, printre clientii nostri se mai numara SIEMENS VDO, Agentia Domeniilor Statului (ADS), Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) din cadrul MAPDR. GAUSS a realizat documentatiile de expropriere pentru autostrada Bors – Brasov si pentru cinci comune pe tronasonul Timisoara-Deva. De asemenea, GAUSS a fost contractorul principal pe probleme de geodezie, cadastru si topografie pentru proiectarea gazoductului Nabucco.

Din 2006 Gauss a finalizat cu succes cateva proiecte al caror beneficiar a fost Agentia de Plati si Interventie in Agricultura, dupa cum urmeaza:

 • Implementarea sistemului de identificare a parcelelor agricole – in care au fost identificate si digitizate pe ortofotoplanuri blocurile fizice care sunt utilizate de fermieri la declararea culturilor agricole in cererile de subventie.
 • Proiectul pilot pentru controlul prin teledetectie al cererilor de subventie – rezultatul proiectului a fost prezentat la conferinta de la Toulouse si publicata in anuarul 2007 editat de Joint Research Center – organism al DG-AGRI.
 • Incepand cu 2007 Gauss a finalizat controalele anuale prin teledetectie pentru un numar de aproximativ 470.000 fermieri cu un total de peste 2.600.000 parcele agricole.
 • In aceiasi perioada de timp Gauss a fost contractorul responsabil cu verificarea calitatii imaginilor satelitare folosite pentru controlul prin teledetectie.

 

Angajatii firmei noastre au finalizat cu succes lucrarile de introducere a cadastrului general pentru doua UAT-uri - com. Marzanesti (TR) si com. Valea Marului In cadrul proiectului CESAR finantat de Banca Mondiala.

Partenerii nostri sunt firme cu renume international: Lockheed Martin USA, ASIGLOBAL Sibiu, Agentia de Dezvoltare Regionala Vest si ELDA GROUP Italia.

Dovada sistemului de management sunt certificarile ISO 9001, 18001, 14001, 27001 si SA8000. In plus, GAUSS este furnizor de servicii NATO. Astfel, compania noastra se orienteaza permanent spre multumirea clientului, imbunatatirea continua, instruirea si reinstruirea personalului. Am obtinut atestatul Categoria I de la Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara precum si numeroase premii CCIAT. GAUSS se afla pe locul fruntas in topul firmelor de succes pe domeniul “Servicii profesionale si Outsourcing” pentru activitatea economica desfasurata in ultimii ani.

Cu timpul, domeniul de activitate al companiei noastre s-a diversificat, adaugand tot mai multa valoare produselor si serviciilor noastre. Daca la inceput executam lucrari topografice in scopul intocmirii planurilor de situatie, planurilor topografice si cadastrale – cadastru edilitar-imobiliar, cadastru agricol, documentatie pentru scoaterea din circuitul agricol a terenurilor, atestare teren conform HG 834/1991, intabulari de terenuri pentru persoane fizice si juridice, documentatii (de proiectare, devize de parcelare, evaluari de terenuri), relevee pentru constructii, astazi oferim si suport informatic de baze de date cadastrale, sisteme GIS, aplicatii de management flota auto si navigare.

Pe langa cele de mai sus concepem si implementam sisteme GIS, sisteme informatice de management, software dedicat activitatilor de topografie si gestiunii de date topografice, determinari GPS, prelucrare fotograme satelitare, servicii de proiectare asistata pe calculator.

Pana in prezent, am reusit sa avem un cuvant tot mai greu de spus in domeniul topografiei si cadastrului. Astfel, ne-am impus la nivel national. Nu ne limitam aici. Incercam in prezent sa oferim serviciile noastre si potentialilor clienti din tarile vecine.

Mai multe informatii despre Gauss sunt disponibile la adresa www.gauss.ro.

logo

S.C. GIS SERVICES T.D. S.R.L. este o companie tanara fondata in anul 2013, ce are in dotare aparatura de ultima generatie si personal cu experienta vasta in diverse activitati:

 

 • Geodezie
 • Topografie
 • Fotogrammetrie – imagini din avion, elicopter si drona
 • Cadastru imobiliar – edilitar
 • Documentare urbana prin imagini oblice si cartografiere mobila
 • Sisteme Geografice Informationale pentru Municipalitati si Institutii Guvernamentale
 • Termo-inspectie

 

Compania se bucura de experienta in furnizarea de produse si servicii variate, precum:

 

 • Ortofotoplanuri
 • Modele digitale ale terenului/suprafetei (MDT/MDS)
 • Modelare 3D ale cladirilor/oraselor
 • Documentatii 3D ale obiectivelor cultural/istorice
 • Cartografiere mobila stradala (imagini panoramice, scanare laser)
 • Scanari, digitizari, migrari date istorice
 • Documentatii topografice/cadastrale
 • Studii de amplasament retele utilitati
 • Sisteme Geografice Informationale – Banca de date urbana
 • Cadastru verde
 • Productie cartografica

 

Certificata ISO 9001:2008, ISO 14001:2005, ISO/CEI 27001:2006, GIS SERVICES T.D. are peste 40 de angajati, in cea mai mare parte specializati in domeniul achizitiei si procesarii de geodate si instruiti in utilizarea celor mai moderne echipamente pentru lucrari geodezice.

Mai multe informatii despre GIS Services T.D. puteti solicita la adresa office@gis-services.ro.

logo

Professional Management Solutions S.R.L. (PMSolutions) este o companie de consultanta independenta, cu capital 100% romanesc, infiintata in anul 2003 si cu o dezvoltare permanenta atat la nivelul competentelor cat si al portofoliului de clienti si al cifrei de afeceri.

I. Ariile de competenta

 

 • consultanta pentru afaceri si management, consultanta IT si servicii de implementare, servicii de management de proiect si de dezvoltare a afacerii, training
 • oferirea de servicii IT si de management de proiect cat si consultanta generala pentru afaceri si management.
 • managementul complet al proiectelor complexe de integrare a sistemelor IT, prin: analiza pentru identificarea oportunitatilor, studii de fezabilitate, proiectare de sistem, selectie si contractare, managementul implementarii, audit.
 • optimizarea serviciilor IT prin implementarea IT Service Desk (ITIL)
 • modernizarea si optimizarea activitatilor interne prin proiecte de Business Process Reengineering sau Optimizarea serviciilor IT prin implementarea IT Service Desk (ITIL)
 • Consultanta strategica si financiara pentru Mergers & Acquisitions
 • implementare Project Management Office: organizare, model financiar, raportare
 • consultanta HR: organizare, definire criterii de performanta, evaluare personal, training

 

II. Industrii si clienti reprezentativi
Dintre proiectele derulate de echipele de consultanti ai PMSolutions enumeram mai jos cateva dintre cele mai importante.

 

 • Sistem Informatic de Management pentru Transelectrica, utilizand module de aplicatii ORACLE
 • Sistem Informatic de gestionare a datelor geospatiale pentru Transelectrica, utilizand tehnologie Intergraph si un modul pentru Management-ul ordinelor de lucru
 • Sistem Informatic de Management si Contabilitate pentru Transgaz, folosind aplicatii ORACLE si o aplicatie special dezvoltata pentru management-ul transportului de gaze
 • Implementarea unui instrument software de Management al Riscului pentru ROMGAZ, bazat pe o solutie SAS Institute
 • Studiu de fezabilitate pentru Sistemul Integrat de Securitate a Frontierei de Stat
 • Proiectele de investitii in Romania ale ORACLE Corporation - ORACLE Romania a contractat serviciile PMSolutions pentru managementul programului de investitii pentru deschiderea unor centre globale de suport in Romania (>400 angajati in decurs de 2 ani)
 • Sistem Informatic de gestionare a datelor geospatiale pentru Primaria Municipiului Brasov
 • Analiza de oportunitate, analiza cost-beneficiu si suport pentru selectia furnizorului in cadrul proiectului de externalizare a serviciilor IT ale Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM)
 • Servicii de evaluare si consultanta pentru project management si managementul calitatii pentru Agentia pentru Plati si Interventie in Agricultura (APIA) in cadrul proiectului de implementare si de extindere a sistemului sau informatic
 • Studii de Fezabilitate si pregatirea Cererilor de Finantare pentru proiecte e-Government finantate din POS CCE

 

III. Servicii oferite
Gama de servicii profesionale pentru proiecte de implementare a unor solutii informatice cuprinde intregul ciclu de viata al proiectului:

 

 1. Analiza diagnostic si identificarea oportunitatilor de dezvoltare si optimizare a activitatii prin initiative in domeniul IT
 2. Analiza de detaliu si documentarea fluxurilor de activitati curente si a cerintelor functionale
 3. Design de solutie tehnica si analiza cost-beneficiu
 4. Studii de Fezabilitate
 5. Sprijin pentru obtinerea finantarii proiectului (identificare sursa de finantare, redactare Cerere de Finantare)
 6. Sprijin pentru contractarea solutiei IT: pregatire Caiet de Sarcini si documentatie de atribuire, evaluare oferte, negociere contract
 7. Management de proiect pe durata implementarii (sprijin acordat beneficiarului pentru: verificarea documentelor tehnice elaborate de furnizor, participare la testele de acceptanta, monitorizarea termenelor contractuale, raportare operationala si de management, management financiar si al riscurilor)
 8. Audit de proiect (tehnic, metodologic si financiar)
 9. Evaluari post-implementare

 

Competentele tehnice ale echipei PMSolutions includ: arhitecturi hardware, software si de comunicatii, solutii software de tip ERP, GIS, Managementul Fluxurilor de activitati, al Documentelor si Arhivare Electronica, solutii pentru e-Administrare si e-Guvernare.

Mai multe informatii despre PMSolutions sunt disponibile la adresa www.pm-solutions.ro.

logo

S.C. Primul Meridian S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si are ca principal obiectiv desfasurarea de activitati de proiectare, urbanism, inginerie si alte servicii tehnice (lucrari de geodezie, cartografie, fotogrammetrie, cadastru, GIS).

Calitatea serviciilor companiei noastre este in conformitate cu standardele: ISO 9001, ISO/IEC 27001, ISO 14001, OHSAS 18001.

Principalele tipuri de lucrari:

Lucrari geodezice:

 

 • Retele geodezice de sprijin de inalta precizie in sistem WGS 84, UTM, STEREO 1970;
 • Retele geodezice de indesire;
 • Nivelment de precizie;
 • Prelucrare masuratori GPS;
 • Triangulatii, poligonometrie de precizie.

 

Lucrari de fotogrammetrie si scanare LIDAR:

 

 • Culegere date aero-fotogrammetrice;
 • Aerotriangulatie si procesare date fotogrammetrice;
 • Generare MDT (modelul digital al terenului) MDS (modelul digital al suprafetelor).
 • Ortofotoplanuri color la diverse scari;
 • Operator aerian: Autorizatia nr. LA – 004.

 

Lucrari de cadastru general si de specialitate:

 

 • Planuri cadastrale;
 • Registre si evidente cadastrale;
 • Banci de date urbane;
 • Cadastre de specialitate.

 

Lucrari de topografie generala:

 

 • Planuri de situatie la diferite scari;
 • Delimitari de teritorii administrative si corpuri de proprietate;

 

Lucrari de topografie inginereasca:

 

 • Planuri de situatie speciale;
 • Lucrari de trasare pentru constructii, cai de comunicatie, constructii hidrotehnice, constructii miniere;

 

Pe langa echipamentele si utilajele necesare desfasurarii activitatii organizatiei noastre, se numara si doua avioane de tip DIAMOND DA 42 MPP (Multi Porpose Platform) bimotor. Acestea sunt produse de firma Diamond Airborne Sensing si sunt frecvent folosite pentru culegerea de date LIDAR si imagini.

Primul avion, inmatriculat cu nr. YR-XXA este prevazut cu suport ce permite montarea simultana a echipamentelor de scanare de tip RIEGL si a camerelor digitale DigiCAM H/39 de rezolutie medie.

Al doilea avion, inmatriculat cu nr. YR-XXB este prevazut cu camera ULTRACAM Lp, distanta focala 70 mm, unitate inertiala IGI clasa E -128.07 Hz, dispunere axe de referinta DOWN-RIGHT, GPS model NOVATEL OEM 4, platforma giro-stabilizatoare SSM 350L.

Lucrari de referinta:

 

 • Realizarea Hartilor de Hazard la Inundatii si a Planului pentru Prevenirea, Protectia si Diminuarea Efectelor inundatiilor in bazinul hidrografic Arges-Vedea(2011-2013 );
 • Planul Pentru Prevenirea, Protectia si Diminuarea Efectelor Inundatiilor in Bazinul Hidrografic OLT(2008-2013 );
 • Elaborarea planului cadastral pentru drumurile judetene din judetul Teleorman(2012);
 • Servicii de survol cu echipament LIDAR in scopul Generarii Modelului Digital al Terenului in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii(2011-2012);
 • Harti topografice si baza de date tip GIS aferenta gestionarii prin software-ul SoundPLAN v 6.5 a zgomotului generat de traficul rutier pe drumurile nationale (2012 );
 • Inregistrarea sistematica a proprietatilor imobiliare, UAT Valea Mare, Iancu Jianu, Brebeni (2011-2013).

 

Mai multe informatii despre Primul Meridian sunt disponibile la adresa www.primulmeridian.ro.

logo

Mai multe informatii despre Sobis sunt disponibile la adresa www.sobis.ro.