IHS România – o aventură de 25 de ani în managementul urban și regional

Cu ocazia celei de-a 25-a aniversare a activității de management urban am fost alături de partenerii și prietenii de la IHS România ocazie în care, într-o atmosferă caldă și prietenoasă, a fost organizată o întâlnire profesională cu tema „Urbanizare-Urbanism-Urbanitate”.

În acest cadru, Nicolae Țarălungă și Sorina Racoviceanu au prezentat cu umor, pasiune și nostalgie momente importante din călătoria aventuroasă a celor 25 de ani de activitate.

Au fost abordate subiecte despre orașe, planurile de viitor și oamenii din spate care au curajul să creadă în viziunea lor pentru dezvoltarea durabilă a mediului urban pentru noile generații: orașul moștenit vs. orașul lăsat moștenire.

Participanții, colaboratori naționali și internaționali au felicitat întreaga echipă pentru proiectele și rezultatele aduse în domeniile de planificare regională și urbană integrată, marketing urban și managementul patrimoniului cultural.

Noi, echipa Lumea Geospațială felicităm membrii echipei IHS România pentru cei 25 de ani de activitate. În acest demers antrenant, suntem bucuroși să le fim alături, ca și până acum, pentru a construi împreună orașe și comunități de care să fim mândri.

Meniu