Lumea Geospațială Virtual Reborn

Anul acesta ne-a obișnuit să facem ședințele, instruirile, chiar și întâlnirile în spațiul virtual. Cu această ocazie, am învățat că există o serie de experiențe care nu au sens în tehnologia virtuală disponibilă azi. Acesta este cazul sesiunilor de brainstorming, al dezbaterilor în grupuri de experți inter-disciplinari, al networking-ului inter-instituțional, al extragerii și partajării de bune practici în serviciile publice. Creativitatea și inovarea sunt greu încercate, în această perioadă. Nici chiar concursurile de proiecte sau de comunicare geospațială prin postere nu pot fi puse în valoare într-o manieră care să îi inspire pe alții la curaj instituțional și personal.

Pe scurt, este vorba de Comunitatea Lumea Geospațială și de imposibilitatea de a replica în mediul virtual experiența de 17 ani la un nivel de rezultat cât de cât apropiat cu standardele conferinței cu același nume.

Cu toate acestea, soluțiile inteligente și deciziile înțelepte se remarcă mai ales în vremuri neobișnuite!

Prin urmare vom virtualiza Comunitatea Lumea Geospațială astfel încât cu toții să putem susține eforturile de proactivitate ale instituțiilor administrației publice centrale și locale, ale companiilor de utilități, ale forțelor de ordine publică și ale tuturor acestora împreună.

Întreaga societate, românească și globală, își resemnifică așteptările de la conducătorii ei, este mai exigentă în privința scopului și a rezultatelor sistemelor publice. Iar criza Covid-19 a accelerat și amplificat acest proces de schimbare socială prin evidențierea insuficienței maturizări a sistemelor publice și a carențelor de pregătire a liderilor aflați în fruntea sistemelor. Rezultatele apreciate pozitiv în noul context social conțin 3 ingrediente comune:

  • structura sistemelor publice este robustă și bine întreținută,
  • liderii dovedesc etică profesională în conducerea sistemelor și tărie morală în gestiunea problemelor comunității,
  • funcționarea sistemelor publice și deciziile liderilor acestor sisteme sunt potențate de o soluție geospațială care le integrează fluxurile informaționale necesare deciziilor conforme cu așteptările sociale.

Soluțiile geospațiale dezvoltate de Intergraph oferă coloana vertebrală pentru circulația informațiilor critice într-o organizație și întăresc structural instituția, iar la conferințele Lumea Geospațială, ele dezvoltă și întăresc spiritul necesar liderilor care coordonează aceste sisteme publice.

Echipa Intergraph a dezvoltat un concept de formulă virtuală care să ofere sprijin pe obiectivele descrise (structură/lideri/soluții geospațiale) într-o altă formulă decât cea consacrată de formatul conferinței cu prezență fizică.

Pentru ajustarea și validarea noului format, în spiritul Lumea Geospațială, te invităm la un schimb de idei pentru a surprinde cât mai fidel particularitățile specifice fiecărui tip de organizație și fiecărei zone geografice. Pentru antamarea unei întâlniri și pentru transmiterea ideilor scrie-ne la marketing@ingr.ro sau sună-l pe reprezentantul Intergraph care îți este cel mai la îndemână.

Ne revedem virtual,

Echipa Intergraph: Adrianx2, Akinola, Amir, Anca, Aurel, Bogdan, Cătălin, Cora, Corina, Cosmin, Cristi, Cristina, Denisa, Diana, Doina, Doru, Flavia, Florin, Ioanx2, Iulianx2, Luminița, Magda, Margareta, Maria, Marian, Marilena, Miklos, Mircea, Radux2,Vladx3, Vasile

Meniu