Studentul cu viziune geospațială

Ești student/masterand pasionat de domeniul geospațial și de inteligență artificială?

Ești gata să îmbini aceste două domenii pentru a construi viitorul?

Dacă răspunsul este „da”, te invităm să te faci cunoscut și remarcat în competiția noastră!

Premii

 • 3 finaliști vor participa gratuit la Lumea Geospațială 2023 (Brașov, Hotel Kronwell)
 • Unul dintre cei trei finaliști va fi premiat de către Dataware, sponsorul concursului „Studentul cu Viziune Geospațială”

Tema concursului:

Construirea unui viitor mai verde cu IA și GIS

Crează un proiect, teoretic sau practic, în care să demonstrezi cum tehnologia IA poate fi integrată cu sistemele de informații geografice (GIS) pentru a crea soluții care promovează sustenabilitatea și rezolvă probleme reale în comunități din țara noastră.


Calendar

 • Lansarea concursului:

  26 mai 2023

 • Data limită de înscriere:

  22 iunie 2023, ora 17:00

 • Desemnarea celor 3 finaliști calificați:

  începând cu 23 iunie 2023

 • Acordarea titlului “Studentul cu Viziune Geospațială”:

  29 iunie 2023

 • Fiecare proiect trebuie să se concentreze pe intersecția dintre Inteligența Artificială, Sustenabilitate și Sistemele de Informații Geografice (GIS).
 • Proiectul trebuie să abordeze o provocare specifică sau să contribuie la practici durabile într-un domeniu precum energie, agricultură, planificare urbană, transport, conservarea biodiversității, gestionarea deșeurilor sau alt domeniu de interes general pentru populație și calitatea vieții.
 • Proiectul ar trebui să propună o soluție inovatoare bazată pe IA, care utilizează date GIS și tehnici de analiză spațială.

Desfășurarea concursului

 Pasul 1: Înregistrați-vă online în concurs  

Pasul 2: Acordați „Like” paginii de Facebook Lumea Geospațială

Pasul 3: Urmăriți anunțurile legate de concurs și conferință pe pagina de Facebook a evenimentului.

Pasul 4: Un juriu de 3 reprezentanți ai Intergraph Computer Services (organizator) și Dataware (sponsor) va analiza proiectele intrate în concurs.

Pasul 5: Trei finaliști vor fi anunțați pe pagina de Facebook a LGS și pe emailul furnizat la înregistrare. Aceștia vor beneficia de participare gratuită la Conferința Lumea Geospațială 2023 și vor intra în etapa de evaluare finală. Finaliștii vor fi contactați telefonic de către Echipa Intergraph în vederea transmiterii detaliilor de participare la Lumea Geospațială.

Pasul 6: Cele trei prezentări finale vor fi susținute în cadrul Galei festive a evenimentului și câștigătorul final anunțat atât la eveniment, cât și pe pagina de Facebook Lumea Geospațială și pe lumeageospatiala.ro.


ÎNSCRIERE

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag a file to this area to upload.
Avizat la zi, scanat sau fotografiat lizibil. Dimensiune maximă admisă 15 MB
Max. 200 de cuvinte care să conțină următoarele aspecte: o Domeniul și procesul decizional la care se referă; o Decizia pe care o fundamentează; o Rezultatele/impactul așteptat. • Proiectul cu următoarele caracteristici: o Format pdf (max 25 de pagini și 15MB)
Click or drag a file to this area to upload.
pdf (max 25 de pagini și 15MB)

Note

 • Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii, cu diacritice.

 • Fiecare lucrare propusă va fi analizată cu un software de identificare a plagiatelor. Lucrările care nu vor trece acest test vor fi descalificate din concurs. (Citatele semnalate corespunzător și cu sursa atașată nu se consideră plagiat).

 • Toți participanții își vor păstra dreptul de proprietate intelectuală asupra proiectelor prezentate. Organizatorii concursului vor putea folosi numele concurenților, denumirea și imaginea proiectelor doar în scopuri publicitare pentru a crește astfel notorietatea concursului și pentru a promova persoanele și proiectele care au atras în mod deosebit atenția juriului.

 • Organizatorul (Intergraph Computer Services - ICS) prelucrează datele cu caracter personal din formularul de înscriere al participanților la concurs în scopul organizării concursului și înscrierii participantului la concurs. Temeiul legal al prelucrării: Interesul legitim al procesatorului (marketing), interesul persoanei vizate (participarea și procesarea informațiilor necesare la un concurs cu premii).

 • Odată cu trimiterea posterului pentru preselecţie va fi considerat acordul ca materialul să fie folosit în scopuri promoţionale de către ICS.

 • Prelucrarea datelor cu caracter personal se face în conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016. Click aici pentru politica de confidențialitate.

 • Prin expedierea formularului sunt de acord ca datele mele să fie procesate de către organizator și să primesc mesaje electronice de la acesta.

 • Pentru întrebări contactați office@ingr.ro.

Meniu