Lumea Geospațială 2017 – Raportul Ediției

 Instituții proactive. Tabloul de bord

Smart City, Smart Grid, Smart Policing, Smart Defense, Smart State, Smart-orice

Totul este Smart, totul este digitalizat. Senzorii sunt în tot și peste tot, comunică între ei și cu sistemele informatice din birouri, dar mai ales cu nenumăratele echipamente electronice care-l însoțesc în permanență pe fiecare individ, oriunde s-ar afla.

Dacă managementul performant al unei organizații a presupus dintotdeauna gestionarea unui volum mare de date, atunci managementul proactiv necesită și mai multe date pentru a putea asigura anticiparea și pregătirea organizației pentru evenimentele anticipate. Deciziile înțelepte presupun identificarea informațiilor cheie și corelarea lor într-un tablou de bord al managementului astfel încât imaginea rezultată să capete sens la o simplă privire.

Modul în care datele primare se transformă în informație acționabilă generează evoluția de la reactivitate la proactivitate organizațională:

  • Care este tabloul de bord pe care top managementul dorește să-l vadă în fiecare dimineață pentru monitorizarea eficacității organizației pe care o conduce?
  • Care este tabloul de bord pe care managementul executiv dorește să-l vadă clipă de clipă pentru a monitoriza eficiența activităților desfășurate?
  • Care este tabloul de bord pe care publicul dorește să-l vadă pentru a monitoriza starea serviciilor publice?

Interviuri & Testimoniale

Ați fost minunați și mă bucură profesionalismul cu care ne-ați obișnuit. Mulțumim.

Anonim,

Mi-a plăcut mult sala, modul de abordare al termenilor, flexibilitatea cu care ați gestionat situațiile tehnice, atmosfera prietenoasă, comunicarea și schimbul de idei. Apreciez ca mi-ați oferit o experiență de formare utilă, pozitivă și  deschizătoare de drumuri. Felicitări, vă mulțumesc!

Anonim,

LGS2017

Rezumatul video al ediției

Partenerii Ediției

Meniu