Instituții proactive. Digitalizarea și interoperabilitatea interinstituțională

Digitalizarea și interconectarea instituțiilor din România există deja, doar că este neuniform distribuită. Digitalizarea unei instituții nu înseamnă doar mai multe aplicații online, ci presupune armonizarea opțiunilor tehnologice cu proceduri, organigrame, deseori cu actualizarea cadrului normativ/legal, cu conformitatea criteriilor de audit și control ale instituțiilor abilitate. Iar toate acestea capătă noi valențe de complexitate atunci când luăm în considerare nevoia de interconectare digitală a mai multor instituții, dar mai ales atunci când adăugăm și rigoarea dimensiunii de apărare și securitate națională.

În România avem instituții proactive, în sensul că au dovedit capacitatea de a anticipa și de a se pregăti pentru ceea ce a fost nevoie să întreprindă în materie de digitalizare și de interoperabilitate. La ediția de anul acesta vom descoperi idei, soluții și bune practici din experiența instituțiilor lider, și vom dezbate interactiv împreună cu acești campioni ai digitalizării și interoperabilității interinstituționale.

Vă așteptăm la Lumea Geospațială în formatul ei tradițional, pentru că, nu-i așa, pandemia ne-a arătat cât de necesare sunt interacțiunile fizice pentru dezbaterile de grup și pentru întâlnirile cu cei care au trecut prin experiențe relevante.

Lumea Geospatiala 2022

De ce să participi?

Prin conceptul și structura sa unică evenimentul Lumea Geospațială oferă participanților și organizațiilor din care provin numeroase beneficii și oportunități:

De ce să fii partenerul nostru?

Lumea Geospațială este un eveniment unic și datorită relațiilor pe termen lung create cu partenerii și colaboratorii noștri.

Ani întregi de colaborări fructuoase, dar și 17 ediții anterioare desfășurate cu succes într-un cadru relaxant, interactiv și dinamic fac dovada acestui lucru. Toate acestea au contribuit la realizarea unor proiecte de mare impact în societate care generează povești de succes ce merită a fi spuse.

Impresiile culese de la participanți ne-au arătat că evenimentul este locul ideal comunicării de business și pentru a pune bazele unor colaborări viitoare.

Întrebări despre parteneriate?

Vă rugăm să ne contactați la adresa flavia.balan@ingr.ro

Interesat de un parteneriat?

Află mai multe detalii despre beneficiile unui parteneriat la Lumea Geospațială 2022

07-08 iulie 2022

Brașov, România

Hotel Kronwell


Partenerii ediției

Dispeceratul Civic Logo
Meniu