Înregistrare

Înscriere conferință

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tipul Meniu
Taxă participare LGS23
Doresc cazare
Locurile de cazare asigurate pe durata conferinței sunt repartizate în ordinea confirmării înscrierii în cadrul hotelurilor partenere - Kronwell și Qosmo.
Cum plătesc?

Informații utile

Conferința se va desfășura în perioada 29-30 iunie 2023, la Hotel Kronwell, Brașov.

Dacă participă mai multe persoane din cadrul aceleași organizații, fiecare participant va completa un formular separat.

Numărul de participanți la conferință și al locurilor de cazare este limitat. Transmiterea acestui formular reprezintă comandă fermă și ține loc de contract între părți și bază pentru emiterea facturii.

Taxa de participare la conferință include: accesul la toate secțiunile & activitățile conferinței (sesiunea plenară, zona expozițională, seminariile cu certificare, networking cocktail, gala festivă, toate concursurile ediției), materiale de conferință, cazare.

Pe toată durata conferinței puteți beneficia de consultanță gratuită în domeniul geospațial. Vă rugăm să trimiteți în avans întrebările dumneavoastră la office@ingr.ro pentru a fi repartizate unui consultant.

Dacă ați ales metoda de plată prin ordin de plată, vă rugăm să trasnmiteți dovada plății în secțiunea “Încarcă dovada plății”.

Dacă anularea înscrierii survine începând cu data de 06 iunie 2023 taxele nu vor mai putea fi returnate.

În caz de neprezentare pentru înscrierile confirmate, se va factura taxa în integralitate conform opțiunilor completate.

Pentru orice întrebări  de participare sau modificare, vă rugăm să contactați organizatorii la office@ingr.ro sau la 0752179600.

Meniu